Życie jest jak bajka...a ona zaczyna się właśnie tutaj ...
VIP...
Może uda nam się odbudować Konoha ...ale zaraz kto ma to zrobić !!?? i właśnie na te pytanko sobie odpowiemy Decydujcie może odbudować ma tylko jedna osoba ? ?? ? może wszyscy a może tylko Hokage ....
Zapraszam do głosowania
...Shinobi...
Yh.................chwilowo nie widać......aby jakaś z tych grup wysuwała się na przód ......
...Shinobi...
Yh............................Taaaaaaaaaaaaaaaa............wybory Konoha niezmiernie........zgrane..............
Hyh.....Uważam że wszystkie pojedyncze jednostki powinny się połączyć i robić wszystko dla dobra wioski.. Kilka odpowiedzialnych i sumiennych Kunoichi powinno załatwić sprawę..
...Shinobi...
Hym................Cóż.....oddanie władzy porządkowej Kunoichi....jest niezwykle ryzykowne.....co nie oznacza że podważam....ich autorytet..........lecz.......władza nie winna również spaść tylko......na Shinobich.........Najlepiej.......aby odbudowa......spadła na Grupkę osób.....bądź radę.....i władzę wioski......łączącą w sobie zarówno Shinobich jak.......i Kunoichi......
Połączenie..? eh nieźle Akuto.. Pierwszy raz Cię popieram.. Kilka Shinobi i Kunoichi.. hmm może to doprowadzi do jakiegoś małego postępu... hyh....
...Shinobi...
Yh.................Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........................
Użytkownik
Siemacie to ja Naruto ...
ale taki se walnąłem nick
ja tam jestem zaaaaa Grupką ;> bo Kunoichi nie odbudują bo to ciamingi
...Shinobi...
Yh.......................Grupa ma zawierać także Kunoichi......nie tylko Shinobich........Konoha ma być odbudowana zarówno przez jednych jak i drugich...........
Użytkownik
hokage on se siedzi a my pracujemy
Użytkownik
xDD
VIP...
Niby tak ale Hokage wszystkim kieruje , tu chodzi o odpowiedzialność ---_-'' '' '' a nie wszyscy Hokage siedzą i nic nie robią ale ostatnio wybrani taki robili .
VIP...
...
Użytkownik
no widzisz teraz trzeba wybrać mądrego Hokage